Den offisielle måten å få tak i billetter til Real Madrid hjemmekamper er via klubbens nettsider. Det er også mulig, så lenge kampen ikke er utsolgt, å kjøpe billetter på stadion -- eller via telefon. Dersom du planlegger en fotballtur vil vi derimot ikke anbefale dette, siden det er lite som er mer kjipt enn å fly til Madrid for å se favorittlaget, for så å ikke se dem allikevel. Det som er like kjipt er å kjøpe falske billetter ... Så da har du fått to advarsler :)

Kjøpe billetter via den offisielle nettsiden

Billetten i seg selv, når du handler på den offisielle nettsiden, ligger på 25 til like over 100 euro. Dersom du ikke skal se en av de store kampene, som f.eks. El Clasico (Madrid mot Barcelona) bør det være mulig å skaffe billetter.

Via nettsidene kan du bruke alle vanlige kredittkort som Visa og Mastercard. Videre kan du kun kjøpe maks seks billetter per kredittkort. Det vil si at dersom dere er mer enn seks personer som reiser sammen, vil dere måtte gjøre flere seperate ordrer. Billettene kan du hente på stadion i billettautomaten et par timer før kampen, eller tidligere ved billettautomaten i Real Madrids offisielle butikk i Madrid, som ligger i Centro Commercial Esquina Bernebeau. Det er viktig at du har med deg det samme, eller de samme, kredittkortet/ene du brukte da du booket billettene. Dersom du ikke har dette vil du ikke få printet billettene!

For ytterligere informasjon om billetter, dersom du velger å bestille seg fra Real Madrids offisielle nettsider sjekk ut http://www.realmadrid.com/en

En annen og ofte bedre metode: Kjøp billetter via en agent

Selv synes jeg det er bedre å kjøpe billettene gjennom en agent. En av hovedgrunnene er at jeg kan kjøpe billettene tidligere enn ellers, og jeg vet da at jeg får billettene, og kan da planalegge bedre. Selv har jeg brukt fotballbillett.com en hel del. Dette er en nettside hvor du kan sammenligne priser på fotballbilletter fra forskjellige billettagenter. Det vil si at de ikke selger billetter selv, men de har samlet sammen og screenet flere agenter.

Når du kjøper billetter via dem kan du være trygg på at billettene er ekte, og at du handler fra en seriøs aktør.

Så enkelt er det å bestille billetter

  1. Gå til Fotballbillett.com
  2. Velg ditt lag, jeg velger selvfølgelig min favoritt Real Madrid (ekstern lenke til fotballbillett.com)
  3. Inne på undersiden for ditt lag får du oversikt over terminlister, samt enkel reiseinformasjon. I sammenheng med terminlisten kan du også se den billigste billettprisen på en per kamp basis. For eksempel kan vi se at Valencia -- Real Madrid koster fra kr 1905.
  4. Når du trykker på "les mer" vil du få oversikt over alle billettene for denne kampen. Her har du alt fra enkeltbilletter til komplette forballturer med reise og overnatting inkludert i prisen. Etter å ha valgt en agent har du også mulighet til å gjøre andre valg, som f.eks. hvilke seter du ønsker eller om du ønsker andre ting som VIP- pakke.

Så enkelt er det egentlig. God tur! :)

Signerer denne med en liten videosnutt!